Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

65€ στo club dekko για μία απλή φιάλη από είδη αλκοόλ. Αρχικής αξίας 110€! Έκπτωση 41%!


πατήστε εδώ για: 65€ για μία απλή φιάλη Ουίσκι ή Βότκα ή κάποια άλλη επιλογή από είδη αλκοόλ, για 6 άτομα αντί για 4 στo club dekko. Tο απόλυτο club restaurant των βορείων προαστείων στη Λ.Κηφισίας στο Μαρούσι. Αρχικής αξίας 110€! Έκπτωση 41%!


Το dekko club restaurant συνεχίζει να χαρίζει μέχρι πρωίας, μοναδικούς ρυθμούς, φέρνοντας, νέα πνοή στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθηνας. Αυτό αποδεικνύεται, με την προσέλευση του κόσμου και με την παρουσία ανθρώπων της show biz, του αθλητισμού και του μόντελινγκ.


why lie.. I want a BEER!


why lie.. I want a BEER!

Πετρούλα Κωστίδου το «εκπαιδευτικό» 3D dvd της κυκλοφόρησε.


το ξέρω είναι άσχετο με την μπύρα, αλλά με έτρωγε να το σχολιάσω :)

Η αγαπημένη μας Πετρούλα Κωστίδου, η ομορφιά που βλέπαμε να εμφανίζεται στο δελτίο καιρού του Star, κυκλοφόρησε ένα μοναδικό 3D DVD, που όπως εκείνη είπε... θα είναι «εκπαιδευτικό» και «δεν πρέπει να λείπει από κάθε σπίτι», σαν την σφουγγαρίστρα ένα πράγμα! :D

Τρίτη 21/12, σήμερα δηλαδή, κυκλοφορεί το πρώτο της dvd της Πετρούλας Κωστίδου από τη Sirina Productions.



Η Τζούλια και η Ντούβλη τι έχουν να πουν για την Πετρούλα Κωστίδου; :D

beer-to-beer network


εδώ βλέπουμε την βασική τοπολογία ενός beer-to-beer network που λειτουργεί όπως ένα κλασικό peer-to-beer network. Απλά εδώ για πας από τον έναν κόμβο στον άλλο πρέπει πρώτα να πιεις την μπίρα πρώτα!

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Αυτοκινούμενη Μπυραρία!


Θέλουμε αυτοκινούμενη Μπυραρία και την Ελλάδα! Να σταματάς λίγο στην κίνηση, να πίνεις μια μπυρίτσα και να συνεχίζεις. Ή ακόμα καλύτερα να έρχεται από το σπίτι σου και να σε πηγαίνει στην δουλειά! μέχρι να φτάσεις θα είσαι λιάρδα! :D

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

φυσικό ψυγείο μπύρας.


τώρα με τα χιόνια που μας ήρθαν να ένας φυσικός, οικολογικός και οικονομικός τρόπος να έχουμε παγωμένη μπύρα.

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Mythos beer on a balcony in Santorini, Greece


Μια Μπύρα στο μπαλκόνι. Με τόση ζέστη και ήλιο που έχει ακόμα για μπύρες στο μπαλκόνι είμαστε... και δίπλα στην θάλασσα... Σε λίγο που δε θα έχουμε νερό να πιούμε από την ανομβρία, θα πίνουμε μόνο μπίρες!

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010