Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Μπυρα έως 3.5% στο Euro 2012


Οι επισκέπτες-φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν στην Πολωνία το επόμενο καλοκαίρι ενόψει του Euro 2012 θα πρέπει να είναι εγκρατείς, τουλάχιστον, στη χρήση αλκοόλ. Ετσι και αλλιώς έξω από τα γήπεδα δεν θα βρίσκουν μπύρες με αναλογία αλκοόλ περισσότερη του 3.5%. Η πρόβλεψη αυτή υπάρχει στο νέο νομοσχέδιο για την αθλητική βία που βρίσκεται σε διαβούλευση αυτόν τον καιρό στην Πολωνία. Μεταξύ άλλων, το νομοσχέδιο προβλέπει ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης των οπαδών και άλλα κλασικά μέτρα αλλά και τη διάταξη για την...ποσόστωση στο αλκοόλ. Περιττό να τονίσουμε ότι όλοι όσοι αγοράζουν μπύρες μέσα και έξω από τα γήπεδα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ενώ άγνωστο είναι αν οι οπαδοί θα υποβάλλονται και σε...αλκοτέστ. http://www.contra.gr/Soccer/Europe/Euro/euro2012/mpura-me-metro-sta-ghpeda-ths-polwnias.1380530.html

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Chick Beer Μπύρα αποκλειστικά και μόνο για γυναίκες!


Η μπύρα πάντα εθεωρείτο «ανδρικό ποτό», χωρίς κανείς να ξέρει τον λόγο… Ίσως η έλλειψη ροζ ετικέτας; Όπως και να ‘χει, αυτά τελείωσαν!

Οι γυναίκες μπορούν πλέον να έχουν όσες ροζ ετικέτες που θέλουν, στην «Chick Beer», μια μπύρα αποκλειστικά για τις κυρίες!

Έχει 97 θερμίδες, απαλή γεύση και περιέχει λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα chickbeer.com, 5% όλων των κερδών δίνονται σε φιλανθρωπίες που βοηθούν τις γυναίκες.

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Γεύσεις Άλπεων & Γιορτή της μπύρας στα Lidl


Από 19 έως 24 Σεπτεμβρίου η Lidl φέρνει άρωμα Γερμανίας, διαθέτοντας στα καταστήματά της ποικιλία γεύσεων από τη διάσημη πλέον γιορτή της Μπύρας του Μονάχου (Oktoberfest). Οι μάρκες ποιότητας Lidl σας προσφέρουν από κότσι και κνέντελ μέχρι λουκάνικα Μονάχου. Συνδυάστε τα ιδανικά με ζυμαρικά ή ψωμί και μπύρα ή κρασί. Θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία τυριών και πεντανόστιμα επιδόρπια για μια γευστική εμπειρία υψηλής ποιότητας!

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Μπίρα με ή χωρίς αφρό;


Ο αφρός προστατεύει την μπίρα από την επαφή της με το οξυγόνο. Δεν οξειδώνεται και κρατάει αναλλοίωτα γεύση και άρωμα. Απελευθερώνεται το ανθρακικό που περιέχει και έτσι μας προστατεύει από ορισμένα προβλήματα που προκαλεί το ανθρακικό, το φούσκωμα και η συχνοουρία.

http://www.philenews.com/el-gr/Diatrofi/1154/21415

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Εσείς αντέχετε τόσες μπύρες;


Μια παρέα νεοϋορκέζων σίγουρα αντέχει όχι μόνο τις πολλές μπύρες αλλά και τα πολλά μπαρ.

Σε μία προσπάθεια να μπει στα Ρεκόρ Γκίνες η ομάδα «Thirsty 13» ή στα ελληνικά «13 διψασμένοι» κατάφερε να πάει σε …250 μπαρ μέσα σε μία ημέρα καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν μόλις 170!