Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Μπύρα και στο γραφείο!


δε θα ήταν ωραίο να είχαμε ένα τέτοιο δίπλα στην καφετιέρα στο γραφείο μας;

8 σχόλια:

  1. Νομίζω οτι μόνο η heineken έχει κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο, είαν ικαμμια άλλη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι δεν δημοσιευετε τα πόστ μας ? είναικακό να πίνουμε ελληνικές μπύρες όπως η ΑΛΦΑ και η BIOS5 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω την εντύπωση ότι και εδώ τα συμφέροντα είναι συγκεκριμένα. θα έχουν δει μαλλον το μαιλ που κυκλοφορεί εναντίον της αθηναικης και υπέρ των δήθεν ελληνικων ζυθοποιίων.
    Μου έχει έρθει και εμένα καμιά δεκαριά φορές την τελευταία εβδομάδα . Τέτοια μανια με κάνει να αναρωτιέμαι ποιος έχει τόσο πολύ χρόνο να ασχολείται με αυτά. Πολύ επαγγελματική δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημέρα σας, θα συμφωνήσω διότι και σε μένα έχει έρθει καμμια δεκαριά φορές το παραπάνω μύνημα.
    Εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι σκυλοκαβγάδες ανάμεσα στις εταιρείες παραγωγής μπύρας. Ο λόγος που μπαίνω στην κουβέντα είναι επειδή η ‘ελληνικη’ δήθεν εταιρεία με εχει φεσώσει άγρια όπως και άλλους προμηθευτές της.Μην διαφημίζετε λοιπόν τέτοιες περιπτώσεις σαν ελληνικές μπύρες. Κάποιοι άρπαξαν την ελληνικη τατυτότητα για να κάνουν μπίζνες με κατι ψευτοεργοστάσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έχω πεθάνει στα γέλια διότι και σε μένα έχει έρθει αυτό το μύνημα και οφείλω να δηλώσω ότι τέτοιο σχέδιο δεν έχω ξαναδεί. Αλλά τι να πείς όταν ο αποστολέας δεν φαίνεται και εμείς σαν όχλος το ποστάρουμε για το καλό μας και καλά.
    Οι φήμες και οι διαδόσεις οργιάζουν, αυτό είναι το σίγουρο στην Ελλάδα. Λέει λοιπόν να πάρουμε τη ΜΥΘΟΣ, ως τι; Γιατί Ελληνική δεν είναι!!! Ας τσεκάρουν τι λένε πρώτα και τα ξαναλέμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλες τα ίδια κουραφέξαλα είναι . Έχετε πάει ποτέ στα εργοστάσια που κάνουν τις εγχώριες μπύρες ; Καποιες από αυτές ‘φτιάχνονται’ σε κάτι παράγκες που δουλεύουν σχεδόν μόνο αλλοδαποί οικονομικοί μετανάστες. Αν σας αρέσει η μπύρα τότε διαλέξτε αυτή που σας αρέσει περρισοτερο αρκει να είναι σε λογική τιμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλημέρα σας και καλό μήνα, θα ήθελα να πω την γνώμη μου σχετικά με τα παραπάνω. Εχει σταματήσει η αποστολή του μυνληματος μάλλον και το περίεργο είναι ότι είχε έναν αποστολέα συγκεκριμένο ο οποιός απλά σταμάτησε την αποστολή του συγκεκριμένου μυνήματος. Μην μπλέκεστε λοιπόν στο τι είναι ελληνικό και απολαύστε την μπυρίτσα σας με την παρέα σας. Οσο για την κρίση βλέπουμε ποιο κάνουν επενδύσεις και στηρίζουν την ελληνική οικονομία και δεν χρειάζονται ουτε διαφήμιση ουτε περίεργα ε-μαιλς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παναγιώτη δίκιο έχεις, εγώ για παράδειγμα γενικότερα δεν πίνω μπύρες χωρίς παρελκόμενα ..αλλά λόγω της οικονομικής κατάστασης στην χώρα μας θα προτιμούσα ελληνικές μπύρες όπως SEPTEM, ΑΜΣΤΕΛ, ΑΛΦΑ, ΗΕΙΝΕΚΕΝ, ZEOS και άλλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή