Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Γεύσεις Άλπεων & Γιορτή της μπύρας στα Lidl


Από 19 έως 24 Σεπτεμβρίου η Lidl φέρνει άρωμα Γερμανίας, διαθέτοντας στα καταστήματά της ποικιλία γεύσεων από τη διάσημη πλέον γιορτή της Μπύρας του Μονάχου (Oktoberfest). Οι μάρκες ποιότητας Lidl σας προσφέρουν από κότσι και κνέντελ μέχρι λουκάνικα Μονάχου. Συνδυάστε τα ιδανικά με ζυμαρικά ή ψωμί και μπύρα ή κρασί. Θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία τυριών και πεντανόστιμα επιδόρπια για μια γευστική εμπειρία υψηλής ποιότητας!


10097 Winarom Μουστάρδα γλυκιά

Δοκιμάστε την αυθεντική γερμανική γλυκιά μουστάρδα Winarom και συνδυάστε την ιδανικά με βραστά λουκάνικα. Μπορείτε ακόμα να συνοδεύσετε τις σαλάτες σας ή να δημιουργήσετε τις πιο ευφάνταστες ποικιλίες σως.

28601 Alpengut Βραστά λουκάνικα Μονάχου

Η πιο διάσημη σπεσιαλιτέ της Βαυαρίας δεν μπορεί να λείπει από καμιά κουζίνα. Τα παραδοσιακά γερμανικά λουκάνικα, με ψιλοκομμένο μαϊντανό είναι ιδανικά για το μεσημεριανό σας γεύμα αλλά και για να συνοδεύσετε μια βραδιά με φίλους στο σπίτι.
10942 Alpengut Κνέντελ από ψωμί    
Όσοι δεν έχετε γευτεί τα γερμανικά κνέντελ, ήρθε η στιγμή να τα δοκιμάσετε. Τα κνέντελ από ψωμί με διάφορα μπαχαρικά και αρωματικά φυτά, συνοδεύουν ιδανικά το μεσημεριανό σας γεύμα, προσφέροντάς σας μοναδική νοστιμιά. Φυσικά μπορείτε να τα καταναλώσετε και με το πρωινό σας γεύμα, με τη συνοδεία τυριών και αλλαντικών. Η προετοιμασία τους είναι ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη. 
26725 Alpengut Τραγανές μπουκίτσες με πατάτα και γέμιση
Η πλούσια γεύση της πατάτας και του τυριού συνδυάστηκαν για να δώσουν ένα ιδιαίτερα γευστικό αποτέλεσμα, τις μπουκίτσες πατάτας με γέμιση τυριού. Μπορείτε να τις δοκιμάσετε στο μεσημεριανό σας γεύμα μαζί με συνοδεία κρέατος ή κοτόπουλου.
34988 Crusti Croc Μπρέτσελ μεγάλα     
Τα γερμανικά μπρέτσελ είναι ιδιαίτερα τραγανά με αλάτι. Δοκιμάστε τα μαζί με μια μπύρα ή με ένα ποτό που σας αρέσει.
69721 Ξηροί καρποί
Την εβδομάδα της γιορτής της μπύρας μπορείτε να βρείτε στα Lidl μια ποικιλία ξηρών καρπών για να συνοδεύσετε φυσικά την αγαπημένη σας μπύρα: ψημένα φουντούκια, φιστίκια ή αμύγδαλα με τραγανή επικάλυψη. Διατίθενται σε συσκευασία των 150 γρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου