Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ο James Bond στην παγκόσμια καμπάνια διάσημης μπύρας





Ο Daniel Craig πρωταγωνιστεί μαζί με την Bérénice Marlohe, το κορίτσι του Bond στην ταινία SKYFALL, σε μία νέα πρωτοποριακή καμπάνια γνωστής μπύρας.

Στον αέρα βρίσκεται η συναρπαστική τηλεοπτική και ψηφιακή καμπάνια της Heineken, εν όψει της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής πρεμιέρας της 23ης περιπέτειας του James Bond, SKYFALL. Η νέα καμπάνια μεταφέρει την εκρηκτική ερμηνεία του Daniel Craig ως James Bond, για πρώτη φορά σε διαφήμιση της Heineken.
Προκαλώντας τους καταναλωτές να αψηφήσουν τους εχθρούς του και να «σπάσουν τον κωδικό» (“Crack the Case”), οι θεατές μεταφέρονται σε ένα επικό ταξίδι με τρένο, δίπλα στην εκθαμβωτική νέα συμπρωταγωνίστρια του Bond, Bérénice Marlohe.Στον αέρα από τις 20 Σεπτεμβρίου, η διαδραστική εμπειρία ξεκινά ακριβώς εκεί που το τηλεοπτικό σποτ τελειώνει, με τη σαγηνευτική Bérénice να προσκαλεί τους θεατές στο τρένο, πριν αυτό ξεκινήσει το ταξίδι του σε ένα καταπληκτικό σκηνικό με χιονισμένα βουνά. Εκεί, μέσα από μία σειρά δοκιμασιών, οι θεατές καλούνται να «σπάσουν τον κωδικό» της βαλίτσας, προστατεύοντας παράλληλα το περιεχόμενό της από τους αδίστακτους εχθρούς του Bond.

Γυρισμένη στα Shepperton Studios, η διαδραστική καμπάνια έρχεται να αποτίσει φόρο τιμής στο θρυλικό James Bond, αξιοποιώντας στοιχεία από τις προηγούμενες ταινίες του. Η ιδέα του τρένου προέκυψε από χαρακτηριστικά σκηνικά των ταινιών του Bond, όπως τα εμπνεύστηκε ο Ken Adam, ενώ παρόμοια σκηνικά με αυτά των ταινιών James Bond χρησιμοποιήθηκαν σε όλη την καμπάνια.


http://www.ilovestyle.com/article/4923/o-james-bond-stin-pagkosmia-kampania-diasimis-mpyras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου