Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Το success story της Craft


Το success story της Craft, που από ένα εστιατόριο-μικροζυθοποιείο στο Χαλάνδρι, έφτασε να υπολογίζει τζίρο 7 εκατομμυρίων ευρώ για το 2011.Μπορεί η οικονομική κρίση να βάζει φρένο στις περισσότερες ακριβές συνήθειες των Ελλήνων, ωστόσο δεν μπο- ρεί να ανακόψει την πορεία αγαπημένων και προσιτών συνηθειών, όπως είναι η κατανάλωση μπίρας.

Η ελληνική αγορά μπίρας δεν υφίσταται τις συνέπειες που χαρακτηρίζουν το σύνολο της βιομηχανίας, αν και η κατανάλωση σημειώνει μικρή υποχώρηση, καθώς ακόμα νέες ελληνικές ζυθοποιίες κάνουν την εμφάνισή τους και πολυεθνικοί όμιλοι εμφανίζουν έντονη κινητικότητα.


Η Craft είναι το success story της μικροζυθοποιίας, με τη φιλοσοφία και το μεράκι της μικρής, ποιοτικής και ποικίλους παραγωγής. Μπορεί σήμερα ο ανταγωνισμός να είναι έντονος, με υψηλά τα ποσοστά συγκέντρωσης του τομέα, όμως το επιχειρηματικό επίτευγμα του Παύλου Εμμανουηλίδη, CEO της Craft, εξακολουθεί να είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα. Άλλωστε, είναι ο μόνος που κατόρθωσε να δει μια πρώτης τάξεως επιχειρηματική ευκαιρία ανάπτυξης σε ένα περιβάλλον όπου η αγορά της μπίρας έχει αναπτυχθεί μαζικά, αναβαθμίζοντας το «πίνειν μπίρα» στην Ελλάδα.

διαβάστε περισσότερα: http://www.advertising.gr/Article/806/Pinein-mpira-stin-Ellada/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου