Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Μπύρα αξίας... 100.000 ευρώ


Με 100.000 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Ντομαγκόι Βίντα από τη διοίκηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, επειδή άνοιξε ένα κουτί μπίρας στο λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με την NK Βρσαρ.






Να σημειωθεί ότι ο μέσος μηνιαίος μισθός στην Κροατία είναι περίπου 750 ευρώ, με την εφημερίδα «Jutarnji List» να αστειεύεται με το συγκεκριμένο θέμα, γράφοντας ότι «είναι η πιο ακριβή μπίρα που ήπιε ποτέ ο Βίντα». Όταν η ενέργεια του 23χρονου διεθνή αμυντικού υπέπεσε στην αντίληψη του τεχνικού του, Άντε Τσάτσιτς, αυτός έδωσε εντολή στον παίκτη να κατέβει από το λεωφορείο, ενώ ο σύλλογος, ο οποίος έχει κατακτήσει τα τελευταία επτά πρωταθλήματα στην Κροατία, αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα: «Η διοίκηση της Ντιναμό αποφάσισε να τιμωρήσει τον Βίντα, έναν Κροάτη διεθνή με 14 συμμετοχές, με πρόστιμο 100.000 ευρώ για τη συμπεριφορά του». Να σημειωθεί ότι η διοίκηση της Ντιναμό είχε επιβάλει τον περασμένο Αύγουστο στον Βραζιλιάνο (αλλά πολιτογραφημένο Κροάτη) μέσο Σαμίρ πρόστιμο 270.000 ευρώ, επειδή διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο του Ζάγκρεμπ, την παραμονή του αγώνα με τη Σερίφ Τιράσπολ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος21/10/12 13:16

    παιδιά ο πρωταθλητισμός έχει θυσίες, ειδικά όταν αποτελείτε πηγή εσόδων για επιχειρηματίες! αν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε... ελάτε στο ελληνικό πρωτάθλημα! όλα είναι ανεξέλεγκτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή